Test av ny konferensutrustning

Publicerat av Fredrik Nykvist den

Logitech Rally Plus gör din videokonferensupplevelse intuitiv med studiokvalitet, sofistikerad röstklarhet och RightSense-automatisering. Rally Plus inkluderar dubbla högtalare och mikrofoner för medelstora och större konferensrum. Med kabelhanteringssystemet kan Logitech Rally utökas för att möta dina krav på konferensrummet. 4K-kameran med pan-tilt-zoom-alternativ som styrs med RightSight, fångar alla i rummet i alla storlekar. Det naturliga ljudet skapas av de dubbla högtalarna och den rumsliga filtreringsmikrofonmatrisen som automatiskt kalibreras med RightSound. RightSense i kombination med RightLight balanserar inmatningen av belysning och färger i din miljö på kameran för bästa bild av varje mötesdeltagare.

Kategorier: Tester

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)